за нас

chimicron semiconductor co., Ltd

chimicron semiconductor co., Ltd е специјалист за истражување и развој за led драјвер IC, управување со наизменична струја, низок и среден напон mosfet, со седиште во Шенжен, Кина. имаме професионален тим за истражување и развој и водечка технологија во светот, со канцеларија/партнери за продажни услуги во Кина, Хонгконг и Канада.

со нашите сопствени предности на напредна технологија во дизајнот на матрици за чипови и уметност и занаетчиство, chimicron цврсто соработува со врвната фабрика за пакување и тестирање чипови и има строга контрола на квалитетот на производот, за да обезбеди наше стабилно снабдување и континуиран квалитет на производот. нашиот производ ужива извонредна функционалност и доверливост, диверзификација и задоволителна услуга по продажбата. неговата примена се потпира на средниот и високиот крај. ние посветуваме многу внимание на градењето и репутацијата на нашиот бренд!

нашите делови имаат широка примена во такви полиња за потрошувачка како што се двигател за напојување со led осветлување, главна плоча за lcd телевизор, средина, мобилен телефон, сет топ кутија, GPS, пос терминал и преносна напојувачка банка итн.

имајќи ја на ум оперативната филозофија за квалитет на прво место, приоритет на клиентите, целиот персонал на chimicron чекор по чекор го подобрува нашиот стандард за услуги и задоволството на клиентите со иновативна технологија, за да го подобриме решението за вашиот производ!

слики од компанијата

канцеларија за продажба

тим за продажба

тим за продажба (2)

агол од магацин

Top