изјава за приватност

1. користење на содржината на страницата

химикрон

веб-страницата го задржува правото да ги толкува содржината на оваа страница и содржината на оваа страница само за ваша лична употреба.содржината содржана во авторските права и другите известувања за сопственост, треба да бидете почитувани и копија ќе биде задржана.ако содржината на страницата без правилна изјава, не значи дека страницата нема права, ниту значи дека таа страница не бара права, и треба да го почитувате принципот на добра волја и легитимните интереси на содржината за легитимна употреба. не смеете на кој било начин менувајте, копирајте, јавно прикажувајте, објавувајте или дистрибуирајте такви материјали или на друг начин користете ги за какви било јавни или комерцијални цели.забранете кој било од овие материјали за која било друга веб-локација или други печатени медиуми или мрежна компјутерска средина.содржината на страницата и уредете ја формата на правна заштита со законот за авторски права, секоја неовластена употреба може да претставува авторско право, заштитен знак и други законски права. доколку не ги прифатите или прекршите овие услови, вашето овластување за користење на страницата ќе биде e автоматски прекината и мора веднаш да ги уништите сите преземени или печатени материјали.

 

2.веб-страница за дисеминација на информации

достапноста на содржината на оваа страница без каква било форма на гаранција, не гарантира апсолутна точност и комплетност. страницата во производите, технологиите, програмите, цената и распределбата ќе биде предмет на промена без претходна најава. содржината на страницата можеби е истечена, chimicron нема обврска да ги ажурира.издавањето информации со напојување може да биде во вашата локална сè уште не може да го добие производот, процесот или услугата, може да аплицирате до деловните контакти и дистрибутерот на chimicron.

 

3.кориснички поднесоци

во прилог на одредбите за приватност, освен оние, вие испраќате или објавувате каков било материјал на страницата, или информациите за контакт (во натамошниот текст колективно наречени информации) ќе се сметаат за недоверливи и несопственички. Вашето користење на оваа страница нема да ги крши законите, регулативите и јавниот морал, не до или од пошта или испраќа незаконски, заканувачки, клеветнички, клеветнички, непристојни, порнографски или други незаконски материјали. доколку луѓето имаат информативна содржина и влијание, постојат докази за предупредувањето или приговорот на оваа страница слободно избришете ја пораката или неограничено суспендирање на информациите на веб-прелистувачот, без претходна согласност, нема обврска за објавување на известувањето, ситуацијата е сериозна, оваа страница може да се отстрани од корисникот.

 

4.корисниците разменуваат содржини

chimicron може да го следи или прегледува корисникот за да испраќа или објавува пораки или да комуницира исклучиво едни со други информации во која било област на одговорност, вклучително, но не ограничувајќи се на виртуелни простории за разговор, форуми за chimicron или други форуми на корисници и каква било размена на содржина.chimicron ,за содржината на каква било таква размена, не презема никаква одговорност, без разлика дали тие предизвикуваат клевета, приватност, непристојност или други проблеми. chimicron задржан кога е пронајдено бришење се смета за навредливо, клеветнички, непристојно или на друг начин право на непристојна содржина на информации.

 

5.сајт за преземање софтвер за употреба

ако преземете софтвер од употреба на софтвер за да се усогласите со договорот за лиценца за софтвер да ги донесете сите услови за лиценца на софтверот.кога ќе го прочитате и прифатите договорот за лиценца за софтвер пред одредбите не може да го преземете или инсталирате софтверот.

 

6.врски до веб-страници на трети страни

линкови до веб-локации на трети страни само како погодност за вас.ако ги користите овие врски, ќе ја напуштите страницата.chimicron нема прегледано ниту една страница на трета страна, овие сајтови и нивната содржина не ги контролираат, без одговорност.ако одлучите за да пристапите до какви било врски до страници на трети страни, нивните можни последици и ризици на товар на вашите сопствени.

 

7.ограничување на одговорноста

chimicron и неговите добавувачи или споменатата трета страна не е одговорна за каква било штета (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на изгубена добивка, изгубени податоци или прекин на работењето предизвикан од штета), без разлика дали таквата штета е поради употреба или не може да ја користи веб-локацијата, и линковите на сајтот до која било веб-локација или било која информација содржана во таквите страници предизвикани, и без оглед дали тие го имаат тој договор, деликт или која било друга правна основа однапред и тоа е таква штета може да настане совет. ако ја користите оваа страница како резултат на информации или податоци потребни за одржување, поправка или корекција на опремата, треба да знаете дека нивните мора да ги сносат сите трошоци што произлегуваат од нив.

chimicron, во случај на следните ситуации не сноси одговорност:

преносот на информации од страна на давателот на мрежната услуга (chimicron и неговото овластено лице) освен иницираниот; преносот на информации, рутирањето, поврзувањето и складирањето се обезбедува со потребниот автоматски технички процес, избор на давател на услуги на информативната мрежа; покрај други барања за автоматско одговарање, мрежниот давател на услуги не ги избира овие даватели на информации и приматели;мрежни даватели на услуги систем или мрежен посредник или привремено складирање на информации копија од формуларот, под нормални околности, а не лице различно од наменетиот примач го добило резервираното време не подолго од предвидениот примач за да обезбеди пристап до пренос на информации, рутирање или со поврзување во разумно време; преку системот или мрежниот пренос на информациска содржина недопрена.

 

8.општи принципи

chimicron може да ги измени овие термини во секое време. треба да ја посетите оваа страница за да ги разберете тековните услови, бидејќи овие услови се тесно поврзани со вас.одредени одредби од овие услови може да бидат на некои страници со изрично назначени правни известувања или заменети услови.

Top